Køkkentips

Min gode veninde og blomster binder lavede frokost til os i sidste uge… og det var såååå godt
Normalt er jeg ikke til madtærter – men denne her var lige det anderledes nok til at jeg synes den smagte af mere….

Opskriften kommer her:

  • en tærtedej – færdigkøbt eller hjemmelavet, hvis du selv har en god opskrift.
  • 150 gr. bacon
  •  3 stk kyllinge fileter
  •  4 stk porrer
  •  1 fennikel
  • 1 spsk. spidskommen
  • 6 æg
  • 2 spsk. mælk
  • 150 gr. revet ost eller pizzatopping.
  • peber efter ønske

Bag tærtebunden ved 175 grader til den er let gylden.

Skær porre i mindre skiver og finhakke finnekellen.

Bacon og kylling skæres i små tern og brunes af på panden

Tilsæt grøntsagerne

Skru ned for varmen

Knus spidskommen og tilsætte det

Pisk æg og peber sammen.

Fordel alt det varme i den forbagte tærte bund og hæld æggemassen over

Den revne ost kommes på til sidst.

Bag ved 200 grader i ca. 35 min eller til osten er godt gylden.